Skip to main content

Add Me To Your Mailing List
 ARC Logo
 

 
 Strokes4Survivors
 
 
YouTube
 
Contact Us
 

HomeWye Order of Start


Order of Start



Below is the Order of Start for Wye Island.  The Race Officials have the right to adjust time onsite due to weather or safety reasons.  Please check in with Race Officials with any questions.


Event

Number

Event

Time

Launch Time

1

Cox & Boat Captains Meeting w/ Officials

8:40 am

2

Stand Up Paddle (SUP) Mass Start

9:05 am

20 minutes prior

3

Kayak Challenge Event Mass Start

9:15 am

20 minutes prior

4

Canoe & Outrigger Canoes

9:25 am

20 minutes prior

5

Miscellaneous Fixed and Sliding Seat

9:35 am

25 minutes prior

6

Women's Recreational 1x

9:45 am

25 minutes prior

7

Men's Recreational 1x

9:55 am

25 minutes prior

8

Women's Racing 1x

10:00 am

25 minutes prior

9

Men's Racing 1x

10:05 am

25 minutes prior

10

Women, Men, Mixed 2-

10:10 am

35 minutes prior

11

Women, Men, Mixed 2x

10:15 am

35 minutes prior

12

Men, Women, Mixed 4+

10:25 am

35 minutes prior

13

Men, Women, Mixed 4x

10:45 am

35 minutes prior

14

Women 8+

11:00 am

35 minutes prior

15

Mixed 8+

11:15 am

35 minutes prior

16

Men 8+ / 8x

11:30 am

35 minutes prior